Debitare Plăci

Debitarea plăcilor este executată de circularul automat de formatizat panouri în pachet – HOMAG SAWTEQ B-300 profiLine (2019).
– Proiecția pânzei de până la 80mm și prinderea robustă a căruciorului cu clești permit tăierea precisă a plăcilor în pachet și reduc semnificativ timpii de lucru. Spre exemplu, este posibilă suprapunerea și debitarea identică a trei plăci de PAL grosime 18mm (sau patru de 16mm) simultan.
– Lungimea de tăiere este de până la 4300mm, iar viteza căruciorului cu pânze de până la 130m/min.

cantuirea

Aplicare cant

Mașina de aplicat cant HOMAG EDGETEQ S-380 (2019) are o viteză de avans de până la 18m/min, garantând în același timp o finisare de înaltă calitate a canturilor.
– Posibilitatea de aplicare a mai multor tipuri de cant (melamină, ABS/PVC, furnir) cu grosimi de 0,4-12mm în role sau în fâșii, pe plăci cu grosimi de 8-60mm, face ca orice proiect să devină realizabil.
– Profilarea muchiilor materialului de cant se poate realiza, după preferințe, în diferite curburi sau teșituri, datorită agregatului multifuncțional.

Operații CNC

HOMAG DRILLTEQ V-200 este un centru de prelucrare vertical cu comanda numerica pentru executarea de găuriri, frezări și nutuiri.
– Acest utilaj facilitează montajul rapid și precis al corpurilor de mobilier prin executarea de diferite operații: frezări pentru balamale, găuriri pentru dibluri și alte elemente de asamblare, găuriri pentru suporți polițe, decupaje pentru electrocasnice încorporabile, frezări nuturi, ș.a.
– Servicii speciale: frezări forme unicat și gravări personalizate.

Optimizare

Programul de optimizare, CutRite v11, este utilizat pentru optimizarea bidimensională a croirilor de panouri, astfel încât pierderile de material să fie minime.
– Programul permite importul automat al listei de croire în format Excel, care cuprinde dimensiuni de tăiere, orientare fibră, tip material de cant, ș.a.
– Această facilitate este oferită gratuit tuturor clienților noștri.

Proiectare mobilier

WoodCAD|CAM este un program de proiectare 3D pentru amenajări interioare complexe și construcția de corpuri de mobilier, cu vizualizare foto-realistică a proiectelor.
– Funcționalitatea și designul sunt asigurate de cataloagele tehnice ale furnizorilor de panouri, feronerie și accesorii, incluse în software.
– Modulul CAM realizează generarea datelor de prelucrare și transferul acestora către utilaje.